Zahide Kaynak Dinçer Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapan bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel ve velilerin işbirliği ile gençlerimizi geleceğe hazırlayan bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, ZAHİDE KAYNAK DİNÇER ORTAOKULU olarak, bütün öğrencilerin; Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

Başarılar: Masa Tenisi Küçük Kızlar İl 1.liği Masa Tenisi Küçük Kızlar Bölge 1.liği

Saatler: 08:40 Ders Başlangıcı 15:25 Ders Bitişi
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencileri için hizmet veren taşıma servisleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL KURSLARI FUTBOL KURSLARI BASKETBOL KUSRLARI MÜZİK KURSU RESİM KURSU
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zahidekaynakdincerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Zümrüt Mahallesi 2095 Sokak No14 Pamukkale/DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Pamukkale ilçesinde İlçe merkezide 8 km uzaklıktadır

Adres - Zümrüt Mahallesi 2095 Sokak No14 Pamukkale/DENİZLİ

Ulaşım 140 numaralı Belediye Otobüsü ve Eskiyol Minibüsleri okulumuza yaklaşık 300 metre uzaklıktan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 km